Wanhankansan perinnehoito

Kenelle?

Oletko kokeillut jo melkein kaikkea?
Oli vaivanasi iskias, päänsäryt, kolotuksia tai moninaisia kipuja tai vaeltavia särkyjä, kokeile ainutlaatuista yksilöllistä, juuri sinulle räätälöityä hoitokokonaisuutta.

Haluan kuulla vaivoistasi, niiden alkamisesesta ja  mahdollisista muutoksista tai muista kokeilemistasi hoidoista etukäteen.
Vain hahmottamalla kokonaistilanteesi voin suositella ja suunnitella juuri sinulle sopivaa hoitokokonaisuutta laajasta perinteisten suomalaisten hoitojen valikoimastani.

Soita 040-727 87 10 ja jutellaan, tai jätä vastaajan viesti, jos en ehdi vastata.

Erikoiskäsittely voi sisältää vihdontaa juuri sinulle sopivilla vihdoilla, täsmähoitona jäsenkorjausta ja kuppausta sekä toiveen ja tarpeen mukaan vesihoitoja, yrttejä tai yrttiöljyjä, turvetta, suolaa, hunajaa, liukukuppausta...
Katso kaikki mahdolliset lisäpalvelut tästä.
Tätä palvelua ei voi varata sähköisen Slotti-varauksen kautta!

Miten hoito etenee?

Usein hoito aloitetaan saunan lämmössä ja siellä voidaan käyttää erilaisia vihtoja, turvekääreitä tai vaikka vesivaleluita.
Kun saunassa on saatu verenkierto pintaan ja hikoilu kunnolla käyntiin voidaan tehdä vaikkapa hierontaa liukukuppauksella  tai jäsenkorjausta.
Lopuksi voidaan pahimmat paikat myös kupata tai vaikkapa rentouttaa koko keho istuma- ja jalkakylvyllä sopivilla yrteillä haudutettuna.

Mitä maksaa ja mistä hinta muodostuu?
Tämä hoitokokonaisuus ja hinta  sovitaan aina yksilöllisesti. 
Hinta muodostuu 


Tällaisia hoitoja et saa mistään muualta.
Tule kokemaan perinteisten hoitojen voima!

Saunahoitola Tasapainon saunataulu, tyttö kiulun kanssa.
Saunahoitola Tasapaino, Kuppari-Kaisu Mokkila
Saunahoitola Tasapaino, kuvituskuva, kipinät.